Oppdatert 5. september
TusenFryd-stevnet Informasjon om TusenFryd-stevnet Påmeldingsskjema Info fra arrangørene Bilder fra TusenFryd-stevnet Meninger om TusenFryd-stevnet TusenFryd-stevnet Arrangørene av TusenFryd-stevnet
Norges største korpsstevne Nordby skolekorps arrangerte TusenFryd-stevnet for 25 korps for første gang i 2009. Siden den gang har antall deltagere økt, med 115 korps som det meste i 2016. Vi kan trygt si vi arrangerer Norges største korpsstevne! Når? I 2018 arrangeres stevnet den 8. og 9. september. Velg selv hvilken av dagene dere vil delta. Innmarsj starter kl. 09.30 begge dager. Dette er 1 time før parken åpner for vanlige gjester. Korpsene vil få nærmere beskjed om sin frammøtetid. Påmelding Påmelding gjøres her fra 1. februar og frem til 1. juli. Vi tar forbehold om stevnet er fulltegnet før fristen. Påmeldingen er gyldig når stevneavgiften er betalt. Innmarsj/fellesnumre Vi har 2 fellesnumre: Red Rock March av Idar Torskangerpoll, som spilles før innmarsj til parken på oppstillingsområdet. Etter at alle har marsjert inn til Amfiscenen spilles det andre fellesnummeret, Tusenfryd- stevnets Honnør av Bjørn Morten  Kjærnes. Informasjon med noter sendes korpsene ved påmelding. Konkurranse Vi vil premiere det korpset hver dag som utmerker seg på en kreativ, underholdende og stilfull måte i forbindelse med innmarsjen til hovedscenen.
10 spillville år på TusenFryd!
Konsertavdeling Det er mulighet for hvert korps å holde en kort, 10 minutters konsert på Sirkus- plassen. De som melder seg på tidlig får også opptre tidlig. Ved fullbooking blir man satt på venteliste. «Drum Battle» Vi ønsker å utfordre slagverkerne til å bli med på en uhøytidelig trommekamp. Hver gruppe får 90 sekunder til å fremføre et rytmisk og engasjerende trommestunt. Når gruppe nr 1 er ferdig, går vi umiddelbart videre til gruppe nr 2 og 3 osv. Det vil være en jury som kårer en vinner som får en pengesum til å kjøpe noe i parken for sin gruppe. Drilloppvisning Mange drilltropper har konkurranse- programmer som de har fremført på mesterskap, men i liten grad har fått vist frem for andre. Vi inviterer nå drilltroppene til å opptre på hovedscenen etter at åpningen av stevnet på lørdag er avsluttet. Her har dere mulighet for å vise frem programmer for tropp, solo, duett etc. Det selvsagt også mulighet for å vise frem vanlig gatedrill.   Lek og moro Parken er til fri benyttelse når korpsene ikke spiller/driller. Uniformering/medalje Siden dette skal være et stevne med mye lek og fritid, stilles det ikke krav til full uniform. Men det er flott om korpsene stiller i korpsgenser eller lignende. Alle stevnedeltagerne får medalje. Overnatting Vi tilbyr overnatting på de lokale skolene.
Mat og drikke Parken har mange serveringssteder hvor du kan kjøpe mat og drikke. Det er selvsagt mulig å ta med egen mat. Stevneavgift for 2018 Stevneavgiften er kr 750,- per korps ved påmelding innen 1. juli. Informasjon for innbetaling av avgiften blir sendt korpset i e- post ved påmelding. Ved påmelding etter 1. juli er avgiften kr 1.250,-. Stevneavgiften refunderes ikke ved avmelding. Deltageravgift for 2018 Deltageravgiften inkluderer inngang til TusenFryd med attraksjoner (unntatt SkyCoaster), stevnedeltagelse og medalje. Avgiften er kr 265,- for korpsmedlemmer. Deltagere med sesongkort på TusenFryd betaler kr 80,-. Foreldre og søsken betaler kr 210,- per person. Dag 2-billett for stevnehelgen kan bestilles til kr 75,-. Faktura sendes ut rett etter stevnet. Om det viser seg at deltagerantallet på stevnedagen avviker fra antallet som er påmeldt, vil vi justere fakturaen. Vi er også fleksible med hensyn til antall medaljer som bestilles, men vi oppfordrer korpsene til å estimere antall medaljer best mulig innen 1. juli. All nødvendig informasjon om stevnet er samlet her, i to PDF-dokumenter: Generell info  og program (oppdatert innmarsj- og konsertrekkefølge 5. sep.). Spørsmål? Send en e-post til tusenfryd@nordbyskolekorps.no  eller ring Bård Granerud på tlf. 905 48 576.
Vi ses til neste år!
HUSK 1. FEBRUAR 7.-8. SEP. 1. JULI STEVNEVIDEO 2015
Stevneinformasjon 2018