Norges største korpsstevne

Vi i Nordby skolekorps arrangerte TusenFryd-stevnet for 25 korps for første gang i 2009. Tilbakemeldingene vi fikk var gode, og vi bestemte oss for å prøve å gjenta suksessen. Siden den gang har antall deltagere økt, med 117 korps som det meste i 2018. Vi kan trygt si at dette er Norges største korpsstevne!

Når?

I 2020 arrangeres stevnet den 12. og 13. september.

Påmelding

Påmelding gjøres her fra 1. februar. Vi tar forbehold om stevnet er fulltegnet. Påmeldingen er gyldig når stevneavgiften er betalt.

Innmarsj/fellesnumre

Fellesnumre i 2019 var: Hip to be square (ny marsj-versjon i anledning stevnet) og Gammel jegermasj. Numrene for 2020 blir offentliggjort senere.

Konkurranse

Vi vil premiere det korpset hver dag som utmerker seg på en kreativ, underholdende og stilfull måte i forbindelse med innmarsjen til hoved- scenen.

Konsertavdeling

Det er mulighet for hvert korps å holde en kort, 10 minutters konsert på Sirkus- plassen. De som melder seg på tidlig får også opptre tidlig. Ved fullbooking blir man satt på venteliste. Vi stiller med trommesett, stoler og notestativ. Ved regnvær setter vi opp telt på konsertstedet.
11 spillville år på TusenFryd!

«Drum Battle»

Vi ønsker å utfordre slagverkerne til å bli med på en uhøytidelig trommekamp. Hver gruppe får 90 sekunder til å fremføre et rytmisk og engasjerende trommestunt. Når gruppe nr 1 er ferdig, går vi umiddelbart videre til gruppe nr 2 og 3 osv. Det vil være en jury som kårer en vinner som får en pengesum til å kjøpe noe i parken for sin gruppe.

Drilloppvisning

Mange drilltropper har konkurranse- programmer som de har fremført på mesterskap, men i liten grad har fått vist frem for andre. Vi inviterer nå drilltroppene til å opptre på hovedscenen etter at åpningen av stevnet på lørdag er avsluttet. Her har dere mulighet for å vise frem programmer for tropp, solo, duett etc. Det selvsagt også mulighet for å vise frem vanlig gatedrill.

Lek og moro

Parken er til fri benyttelse når korpsene ikke spiller/driller.

Uniformering/medalje

Siden dette skal være et stevne med mye lek og fritid, stilles det ikke krav til full uniform. Men det er flott om korpsene stiller i korpsgenser eller lignende. Alle stevnedeltagerne får medalje.

Overnatting

Vi tilbyr overnatting på lokale skoler, i samarbeid med Norby IL håndball.

Mat og drikke

Parken har mange serveringssteder hvor du kan kjøpe mat og drikke. Det er selvsagt mulig å ta med egen mat.

Stevneavgift for 2019

Stevneavgiften var kr 750,- per korps i 2019. Stevneavgiften refunderes ikke ved avmelding.

Deltageravgift for 2019

Deltageravgiften inkluderer inngang til TusenFryd med attraksjoner (unntatt SkyCoaster), stevnedeltagelse og medalje. 2019-avgiften var kr 270,- for korps- medlemmer. Deltagere med sesongkort på TusenFryd betalte kr 80,-. Foreldre og søsken betalte kr 215,- per person. Dag 2-billett for stevnehelgen kunne bestilles til kr 80,-. Faktura sendes ut rett etter stevnet. Om det viser seg at deltagerantallet på stevnedagen avviker fra antallet som er påmeldt, vil vi justere fakturaen. Vi er også fleksible med hensyn til antall medaljer som bestilles, men vi oppfordrer korpsene til å estimere antall medaljer best mulig innen 1. juli. Detaljinformasjon om stevnet, inklusiv innmarsjrekkefølge og konserttider, vil sendes ut i e-post i slutten av august.
Vi ses i 2020!
STEVNEVIDEO 2015
Om stevnet
Har du spørsmål? Ta kontakt med Bård Granerud på e-post eller telefon 905 48 576.
Oppdatert 30. september
HUSK 1. FEBRUAR 12.-13. SEP. 1. JULI