TusenFryd-stevnet Informasjon om TusenFryd-stevnet Påmeldingsskjema Info fra arrangørene Bilder fra TusenFryd-stevnet Meninger om TusenFryd-stevnet TusenFryd-stevnet Arrangørene av TusenFryd-stevnet
Norges største korpsstevne Nordby skolekorps arrangerte TusenFryd-stevnet for 25 korps for første gang i 2009. Siden den gang har antall deltagere økt, med 115 korps som det meste i 2016. Vi kan trygt si vi arrangerer Norges største korpsstevne! Når? I 2017 arrangeres stevnet den 9. og 10. september. Velg selv hvilken av dagene dere vil delta. Innmarsj starter kl. 09.30 begge dager. Dette er 1 time før parken åpner for vanlige gjester. Korpsene vil få nærmere beskjed om sin frammøtetid. Påmelding Påmelding gjøres her fra 1. februar og frem til 1. juli. Vi tar forbehold om stevnet er fulltegnet før fristen. Påmeldingen er gyldig når stevneavgiften er betalt. Innmarsj/fellesnumre Begge dagene innledes med innmarsj til Amfiscenen. Der åpnes stevnet med årets to fellesnumre, Tusenfryd- stevnets Honnør av Bjørn Morten Kjærnes og Red Rock March av Idar Torskangerpoll. Informasjon med noter sendes korpsene ved påmelding.
Spill og moro på TusenFryd!
Konkurranse I forbindelse med innmarsjen vil det både lørdag og søndag være premiering til det korpset som utpeker seg ved innmarsjen. Nærmere informasjon om dette blir sendt ut til alle påmeldte i god tid før stevnet. Konsertavdeling Det er mulighet for hvert korps å holde en kort konsert på 10 minutter på Sirkus- plassen. De som melder seg på tidlig får også opptre tidlig. Ved fullbooking blir man satt på venteliste. Vi oppfordrer korps med drilltropp til å opptre. Lek og moro Parken er til fri benyttelse når korpsene ikke spiller/driller. Uniformering/medalje Siden dette skal være et stevne med mye lek og fritid, stilles det ikke krav til full uniform. Men det er flott om korpsene stiller i korpsgenser eller lignende. Alle stevnedeltagerne får medalje. Overnatting Vi tilbyr overnatting på de lokale skolene. Mat og drikke Parken har mange serveringssteder hvor du kan kjøpe mat og drikke. Det er selvsagt mulig å ta med egen mat.
Stevneavgift for 2017 Stevneavgiften er kr 500,- ved påmelding innen 1. juli. En blankett for innbetaling av avgiften blir sendt korpset i e-post ved påmelding. Ved påmelding etter 1. juli er avgiften kr 1.000,-. Stevneavgiften refunderes ikke ved avmelding. Deltageravgift for 2017 Deltageravgiften inkluderer inngang til TusenFryd med attraksjoner (unntatt SkyCoaster), stevnedeltagelse og medalje. Avgiften er kr 260,- for korpsmedlemmer. Deltagere med sesongkort på TusenFryd betaler kr 75,-. Foreldre og søsken betaler kr 205,- per person. Dag 2-billett for stevnehelgen kan bestilles til kr 75,-. Faktura sendes ut rett etter stevnet. Om det viser seg at deltagerantallet på stevnedagen avviker fra antallet som er påmeldt, vil vi justere fakturaen. Vi er også fleksible med hensyn til antall medaljer som bestilles, men vi oppfordrer korpsene til å estimere antall medaljer best mulig innen 1. juli. Spørsmål? Send en e-post til tusenfryd@nordbyskolekorps.no eller ring Bård Granerud på tlf. 905 48 576.
Stevneinformasjon
Vi ses til neste år!
HUSK 1. FEBRUAR 9.-10. SEP. 1. JULI STEVNEVIDEO 2015