TusenFryd-stevnet Informasjon om TusenFryd-stevnet Påmeldingsskjema Info fra arrangørene Bilder fra TusenFryd-stevnet Meninger om TusenFryd-stevnet TusenFryd-stevnet Arrangørene av TusenFryd-stevnet 11 spillville år på TusenFryd!
Siste nytt
Fra TusenFryd-stevnet 2015
5 måneder, 1 uke og 5 dager til et annerledes korpsstevne!

Et nytt år

16. januar 2018 I år utvider vi korpsenes mulighet til å vise seg frem. I tillegg til de tradisjonelle konsert- oppvisningene vil det bli arrangert «Drum Battles», og vi gir mer plass til drilloppvisninger! Les mer Flere jubileer vil bli markert i år: Musikkorpsenes år (vedtatt av regjeringen) Norges Musikkorps Forbund er 100 år TusenFryd er 30 år TusenFryd-stevnet er 10 år Meld på korpset nå. Vær raskt ute for å sikre korpset deltagelse på den dagen dere ønsker!

Takk for i år!

12. september 2018 Takk til alle som var på TusenFryd-stevnet 2018. Neste års stevne arrangeres 7. og 8. september. Påmelding skjer fra 1. februar her på denne nettsiden.

Rekordstevne!

10. juli 2018 Interessen for årets stevne har vært rekordstor, og vi er fullbooket. Vi gleder oss til å være vertskap det største stevnet hittil, samtidig som vi feirer 10-årsjubileum! Det er også en stor ære for oss at kulturminister Trine Skei Grande kommer og åpner lørdagens stevne.
Har du spørsmål? Ta kontakt med Bård Granerud på e-post  eller telefon 905 48 576.