Norges største korpsstevne Nordby skolekorps arrangerte TusenFryd- stevnet for 25 korps for første gang i 2009. Tilbakemeldingene vi fikk var gode, og vi bestemte oss for å prøve å gjenta suksessen. Siden den gang har antall deltagere økt, med 119 korps som det meste i både 2022 og 2023. Vi kan trygt si at dette er Norges største korpsstevne!

Når?

TusenFryd-stevnet 2024 arrangeres 14. og 15. september.

Påmelding

Meld på raskt for å kunne delta på ønsket dag. Frist for påmelding er 1. juli. Antall deltagere som skal ha medalje må være klart da.

Fremmøte og innmarsj

Vi fortsetter suksessen fra i fjor med fremmøte i to puljer, henholdsvis kl. 9.00 og kl. 10.00. Innmarsj til amfiscenen starter kl. 9.30 og kl. 10.30.

Fellesnummer

Fellesnummeret er marsjen King Size.

Konsertavdeling

Det er mulighet for hvert korps å holde en kort, 10 minutters konsert. De som melder seg på tidlig får også opptre tidlig. Ved fullbooking blir man satt på venteliste. Vi stiller med trommesett, stoler og notestativ. Ved regnvær setter vi opp telt på konsertstedet.
15 spillville år på TusenFryd!

«Drum Battle»

Vi ønsker å utfordre slagverkerne til å bli med på en uhøytidelig trommekamp. Hver gruppe får 90 sekunder til å fremføre et rytmisk og engasjerende trommestunt. Når gruppe nr 1 er ferdig, går vi umiddelbart videre til gruppe nr 2 og 3 osv. Det vil være en jury som kårer en vinner som får en pengesum til å kjøpe noe i parken for sin gruppe.

Drilloppvisning

Mange drilltropper har konkurranse- programmer som de har fremført på mesterskap, men i liten grad har fått vist frem for andre. Vi inviterer drilltroppene til å opptre med programmer for tropp, solo, duett etc. Det er selvsagt også mulig å vise frem vanlig gatedrill.

Lek og moro

Parken er til fri benyttelse når korpsene ikke spiller/driller.

Uniformering/medalje

Siden dette er et stevne med mye lek og fritid, stilles det ikke krav til full uniform. Men det er flott om korpsene stiller i korps- genser eller lignende. Alle stevnedeltagerne får medalje.

Overnatting

Vi tilbyr overnatting på lokale skoler, i sam- arbeid med Nordby IL håndball. Pris kr 350,- pr. pers. pr. natt. Inkluderer frokost, matpakke, middag og kveldsmat. Les mer (PDF oppdatert 30. januar kl. 14.45)

Mat og drikke

Parken har mange serveringssteder hvor man kan kjøpe mat og drikke. Det er selv- sagt mulig å ta med egen mat.

Stevneavgift for 2024

Stevneavgiften er kr 1150,- pr. korps. Den refunderes ikke ved avmelding eller dersom stevnet må avlyses grunnet en ekstraordinær hendelse eller omstendig- heter utenfor partenes kontroll (force majeure). Påmeldingsfristen er 1. juli. Stevneavgift for påmeldinger etter dette, om det er ledige plasser, er kr 1350,-. Påmeldingen er gyldig når avgiften er betalt.

Deltageravgift for 2024

Deltageravgiften inkluderer inngang til TusenFryd med attraksjoner (unntatt SkyCoaster), stevnedeltagelse og medalje. Kr 320,- for korpsmedlemmer, foreldre og søsken kr 275,- pr. person. Dag 2-billett for stevnehelgen (kun 14. og 15. sep.) kan bestilles til kr 90,-. Deltagere med sesongkort på TusenFryd kr 90,-.
Om stevnet
Oppdatert 1. februar
3 måneder og 2 dager igjen!
Har du spørsmål? Ta kontakt med Bård Granerud på e-post eller telefon 90 54 85 76. Er korpset ditt påmeldt årets stevne, og du trenger å få tilsendt lenke til din side på nytt? Angi e-postadressen her, og trykk enter:
Fellesnummeret, TusenFryd-stevnet 2023